22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ
προς Πώληση 145 τ.μ.

275.000€

ID: Κ-2060

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-2060
Περιοχή
ΚΡΕΜΑΣΤΗ
Τύπος
ΜΕΖΟΝΕΤΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
145 τ.μ.
Τιμή
275.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1897€/τ.μ.
Επίπεδα
Ισ-1
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνια
1
Wc
1
Θέρμανση
Κεντρική θέρμανση
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Απόσταση από την θάλασσα m 300 ΟΙΚΟΠΕΔΟ τ.μ. 320

ΚΡΕΜΑΣΤΗ

ΜΕΖΟΝΕΤΑ προς Πώληση

275.000
145 m2
4

Πωλείται λόγο μεταθέσεως μεζονέτα 145τ.μ ανεγερθείσα 9/2007 πολυτελέστατη 300 μέτρα από την κεντρική παραλία της Κρεμαστής σε πολύ όμορφο μέρος, σε προνομιούχο εντός σχεδίου οικόπεδο 320τ.μ.
Το ισόγειο αποτελείται , από σαλόνι τραπεζαρία με πετρόκτιστο παραδοσιακό τζάκι, πλάκες γρανίτη 45επί45 απομίμηση μαρμάρου όλο το σπίτι. ένα W.C επισκεπτών, έναν ξενώνα με ντουλάπα, μεγάλη κουζίνα με πολλά ντουλάπια βαμμένα στο χρώμα κερασιάς όπως και όλες οι πόρτες , επίσης και μία αποθήκη αρκετά μεγάλη κάτω από την εσωτερική σκάλα.
Με εσωτερική ευρύχωρη σκάλα ανεβαίνεις στον όροφο όπου υπάρχει ένας διάδρομος με μικρό εξώστη που οδηγεί στα τρία υπνοδωμάτια. Τα δύο παιδικά με πλήρης δίχρωμες ντουλάπες, βλέπουν προς την θάλασσα με κοινό μεγάλο μπαλκόνι.
Υπάρχει ένα κεντρικό πλήρες και ευρύχωρο μπάνιο, που συνορεύει με το γονικό υπνοδωμάτιο που αποτελείται από ένα W.C πλήρες με μεγάλη ντουζιέρα, ένα γραφείο με παράθυρο, πλήρης ντουλάπες , έχει προσωπικό ευρύχωρο μπαλκόνι με στρογγυλή σκάλα που ανεβαίνει στο δώμα όπου βρίσκεται το ευρύχωρο κτιστό λεβητοστάσιο με ξεχωριστά επώνυμα μηχανήματα θέρμανσης, (όχι μηχάνημα όλα σε ένα) λευκή διάφανη δεξαμενή 1000 λίτρων εντός του χώρου με επιτοίχιο σωλήνα και την υποδοχή του πετρελαίου από την αυλή. Στο δώμα υπάρχει και ο ανοξείδωτος ηλιακός 200αρις θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας. Έχει γίνει μόνωση στο δώμα, υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι προβολείς που φωτίζουν όλο τον χώρο. Η περιμετρική αυλή είναι 240τ.μ περίπου έχει παιδικές μεγάλες κούνιες, μία ντουζιέρα, μία πέτρινη γούρνα με ζεστό-κρύο νερό, μεγάλη κτιστή ψησταριά, κήπο 4, 50μ. τρία δέντρα, (πορτοκαλιά, μανταρινιά, λεμονιά) κτιστή αποθήκη και σκεπαστό μέρος για τα ξύλα του τζακιού. Η αυλή είναι πλακόστρωτη με γρανίτη. Έχει και αντλιοστάσιο (βοηθητικά) για τα βρόχινα νερά, διπλή ανοιγόμενη εξώπορτα(γαλβανιζέ και βαμμένη)με έτοιμη εγκατάσταση για μηχανισμό κοντρόλ. Εξωτερικά φώτα, μπρίζες, βρύσες, χώρος πάρκιν (3)δύο αυτοκινήτων εντός και ένα έξω στην υποδοχή. Κτισμένα τα ντουβάρια του κτηρίου 6 πόντους ποιο φαρδιά λόγο τις καλής διπλής μόνωσης που έχει γίνει έξτρα. Υδραυλικά γερμανικά υλικά με εγγυήσεις 40 ετών, συνδεμένη η αποχέτευση με το κεντρικό δίκτυο του δήμου. Με ηλεκτρικά επώνυμα καλά υλικά.
Αυτονομία χώρου στην θέρμανση πάνω-κάτω με ηλεκτρονικούς θερμοστάτες, ένα κλιματιστικό με ιονιστή. Το σπίτι είναι βαμμένο με τα καλύτερα υλικά, εσωτερικά στο ισόγειο είναι ΄΄σπατουλαριστό΄’ και εξωτερικά με ακριλικά χρώματα μεγάλης αντοχής.
Αλουμίνια θερμοηχομονοτικά της εταιρίας Europa.

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.