22410 23661

GR | EN | DE | IT | PL | RU | TR

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
προς Πώληση 189 τ.μ.

395.000€

ID: Κ-2967

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Κ-2967
Περιοχή
ΚΑΡΠΑΘΟΣ
Τύπος
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
189 τ.μ.
Τιμή
395.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
2090€/τ.μ.
Επίπεδα
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
-
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνια
1
Wc
Θέρμανση
-
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0%
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.
 
 

Επιπλέον χαρακτηριστικά

ΟΙΚΟΠΕΔΟ τ.μ. 2000

ΚΑΡΠΑΘΟΣ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς Πώληση

395.000
189 m2
4

Φανταστική βίλα 4 υπνοδωματίων , απομονωμένη αλλά όμορφη. Απέχει από τη θάλασσα . Έχει μεγάλα μπαλκόνια , είναι χτισμένη σε 2.000 τμ οικόπεδο. Διαθέτει καλό κλίμα με πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, ανάμεσα στο διεθνές αεροδρόμιο και το λιμάνι των Πηγαδιών - Καρπάθου
Επίσης, πολύ κοντά στις τοπικές παραλίες και στο παραθαλάσσιο θέρετρο Αμμοοπή.
Αυτή η ευρύχωρη και φωτεινή βίλα πωλείται πλήρως επιπλωμένη και θα μπορούσε να κατοικείται για διακοπές ή για όλο το χρόνο.
Υπάρχει ένα μεγάλο κελάρι (για όλη την κουζίνα και το μισό της ανοικτής σαλόνι). Θα μπορούσε επίσης να μετατραπεί σε δύο βίλες προς ενοικίαση εύκολα. (βλέπε χάρτη).
Ένας κήπος με οπωροφόρα δέντρα και ελιές και ένα τέλειο κλίμα είναι ένα ειδυλλιακό μέρος για να μπορεί κάποιος να ξεκινήσει πεζοπορία , ακριβώς έξω από την πόρτα , Με μοναδική θέα στη θάλασσα.
Υπάρχει μια καλή οδική πρόσβαση και πολύ λίγους γείτονες. Δύο πέτρινα πηγάδια και δύο δεξαμενές νερού κάνουν κηπουρική εύκολη και απλή. Το οικόπεδο περιβάλλεται από τοπικά παραγόμενα πέτρινους τοίχους.
Η Κάρπαθος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων αλυσίδας και συχνά περιγράφεται ως "το στολίδι των Δωδεκανήσων".
Αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακά χωριά, εντυπωσιακά μονοπάτια των βουνών και απόψεις και λίγο η "οικιστική εξάπλωση" σ το νησί αυτό το κάνει ιδιαίτερο. Το κύριο λιμάνι της Πηγάδια έχει μια νέα μαρίνα και η περιοχή του αεροδρομίου είναι γνωστή διεθνώς για windsurfing. Ήπιους χειμώνες είναι ένας τέλειος all-γύρο προορισμό.
Αυτή η βίλα βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, προστατεύεται ουσιαστικά από υγρασία και καλά πριν από το καλοκαίρι του ανέμου (Μελτέμι).

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα στο τηλέφωνο:

22410 23661

ή συμπληρώστε τη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.