Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου - Εμμανουήλ Μ. Κρανίδης - kranidis-estate.gr
Greek English German Italian Polish Russian
 
Home | Site map
 

Η Εταιρεία

Ιστορικό

 

Το μεσιτικό γραφείο Κρανίδης Real Estate άρχισε να λειτουργεί το 1977. Ιδρύθηκε και οργανώθηκε από τον Εμμ. Κρανίδη του Μερκουρίου.

 

Ο κ. Κρανίδης Εμμανουήλ είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με ΑΜ 9707 και κάτοχος ειδικής άδειας Λογιστή - Φοροτέχνη Α τάξης, με δικαίωμα υπογραφής ως ελεγκτής των ισολογισμών των Ανώνυμων Εταιρειών & ΕΠΕ.

 

Στην μακρόχρονη πορεία του στο Real Estate, προσπάθησε και οργάνωσε το συγκεκριμμένο γραφείο δίνοντας του επιστημονική βάση και αναδεικνύοντας σε επάγγελμα αξιοπρεπές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του σε λειτούργημα για τους πελάτες που αναζητούσαν με αγωνία την αγορά ενός σπιτιού ή την πώληση του για μια καλύτερη τύχη.

 

Το έτος 2001, έγινε μέλος του γραφείου ο γιός του κ. Κρανίδη, Μερκούρης Κρανίδης στο τμήμα  αξιολόγησης και έρευνας των πωλήσεων δίνοντας νέα ώθηση και δυναμική στο Γραφείο .Eπίσης είναι κάτοχος ειδικου διπλώματος  του Πανεπιστημίου Πειραιά ,ως Εκτιμητής  Ακίνητης Περιουσίας.

   

 

 

 

 

 

Created by G&G